Stephanie Van Mechelen - 11/07/2018 - 11 juli 2018

Je zorgvuldig gekozen keukenkastjes en werkblad komen het mooist tot hun recht als je ze aanvult met een prachtige spatwand. Trendmaterialen als glas en composiet zijn een eigentijds alternatief voor de typische keramische tegeltjes, al blijven ook tijdloze spatwanden van natuursteen nog altijd een vaste waarde in keukenland. Maar vergis je niet: er is daarnaast nog een ander hittebestendig materiaal om je spatwand een apart en nóg verfijnder cachet te geven. Lees verder en maak kennis met de authentieke uitstraling van bronzen en metalen tegels.

Pure Tiles: metalen keukentegels van Dauby

Pure Tiles is een exclusieve collectie bronzen en metalen tegels met een heel eigen karakter. Hun authentieke look hebben ze te danken aan de ambachtelijke manier waarop ze, net zoals Dauby’s raam-, deur- en meubelbeslag vervaardigd worden. Verouderd IJzer, Wit Brons, Mat Wit Brons, Ruw Brons of Ruw Metaal wordt in een zandmal van 10 x 10 cm of 10 x 20 cm gegoten. Daarna wordt elke tegel met de hand afgewerkt, met de karakteristieke imperfecties als resultaat.

Tip: Wil je een extra harmonieus keukeninterieur? Kies dan Pure Tiles in hetzelfde materiaal als het beslag van je kastjes.

TEGELMIX DAUBY PURE TILES

Hittebestendig en makkelijk in onderhoud

Of al dat moois ook makkelijk te onderhouden is? Zeker, en hittebestendig zijn de bronzen en metalen tegels ook. Kookvocht, opspattend vet, een restje dat aan je mooie spatwand blijft plakken, … Bronzen en metalen keukentegels ondervinden er geen last van. Reinigen doe je eenvoudigweg met een zachte doek en water met een scheutje azijn. Agressieve schoonmaakproducten laat je beter achterwege.

Metalen tegels worden mooier met de jaren

Gloednieuw zijn bronzen en metalen keukentegels een lust voor het oog. Maar omdat Pure Tiles op ambachtelijke wijze uit natuurlijke materialen worden vervaardigd, krijgen de tegels na verloop van tijd een uniek patina dat hen met de jaren nog mooier maakt.

Pure Tiles zijn verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen. Blader door de catalogus en ontdek ze allemaal!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP