05/09/2018
Stephanie Van Mechelen

NIEUW: PH2017 in samenwerking met Tom Lenaerts

Deurklink PH2017 De deurklink PH2017 van Dauby is ontworpen door de jonge, dynamische, Belgische interieurarchitect Tom Lenaerts uit Antwerpen. Als all-round designer, is hij thuis in werkelijk alle stijlen, of het nu om landelijk, tijdloos of modern gaat. Zijn passie voor hout en staal is de rode draad doorheen zijn werk. Hij werkte het project volledig …

31/07/2018
Stephanie Van Mechelen

Waarom zit er een veer in je deurklink?

Een veer in je deurklink helpt je om deze horizontaal en/of verticaal te openen & te sluiten. Meer info? Hier alles over enkel- & dubbelverende deurklinken!

25/07/2018
Stephanie Van Mechelen

Deurbeslag, waarop moet je letten?

Zo triviaal en praktisch als deurbeslag ooit was, zo toonaangevend is de styling ervan nu. Hier alle mogelijkheden en tips rond de aankoop van deurbeslag!

16/07/2018
Stephanie Van Mechelen

De voordeur openen met stijl … dankzij het juiste beslag!

Heeft je voordeur nog geen uniek beslag? Da’s een gemiste kans, want er zijn heel wat deurkloppers en -klinken die je woning in een oogopslag naar een hoger niveau tillen. De deur openen doe je voortaan altijd in stijl! Volg even mee.

16/07/2018
Stephanie Van Mechelen

Meubel- en deurbeslag voor een vleugje avant-garde in je interieur

Het interbellum was een gouden tijdperk op het gebied van design. Vooral het Duitse Bauhaus maakte furore met vooruitstrevende, minimalistische ontwerpen. Ken je ons avant-garde meubel- en deurbeslag al? Geïnspireerd op Bauhaus en beslist het ontdekken waard!

16/07/2018
Stephanie Van Mechelen

Onze collectie in volle glorie ontdekken? Bezoek onze kijkwoning!

Huis Parein, Dauby’s charmante kijkwoning in Antwerpen, is volledig ingericht met ons ambachtelijk meubel-, raam- en deurbeslag. Een bezoekje waard? Laat ons alvast een tipje van de sluier lichten …

16/07/2018
Stephanie Van Mechelen

Het perfecte raambeslag kiezen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom vrede nemen met standaardklinken als je iets heel bijzonders kunt maken van je ramen met exclusief raambeslag? Ontdek hoe je de perfecte raamklinken kiest voor jouw interieurstijl.

16/07/2018
Stephanie Van Mechelen

Nieuwe collectie – Fama Artwork

De Fama Artwork collectie, is een maatwerk collectie die je volledig zelf kan samenstellen. Artwork staat voor de perfecte mix tussen technologische kennis en ambachtelijk handwerk waarin de drie criteria van een kunstwerk in verweven zijn.

15/07/2018
Stephanie Van Mechelen

Deurbeslag met houtlook: ontdek de Fama Tree Bark Line!

Hou je van een warme look en wil je die stijl in je woning integreren? Kies dan voor deurbeslag met houtlook. De ‘Fama tree Bark Line’ is zeker geschikt!


Ontdek enkele van onze realisaties en ervaar hoe deur-, raam-, en meubelbeslag je interieur naar een hoger niveau lichten.

Ontdek onze realisaties