ellen@dauby.be - 07/11/2018 - 07 november 2018

Enige tijd geleden, won ‘Van der Padt & Partners Architecten’ een ontwerpwedstrijd voor de inrichting van een villa in Rotterdam. Samen met ‘Atelier op Zolder’ kregen zij de kans om hun ontwerp in uitvoering te brengen.

Voor het raam- en deurbeslag van de woning, deden zij beroep op de originele, speelse Pure®-vlinderlijn van Dauby. Voor de badkamer- en keukenaccessoires kozen zij eveneens voor de luxueuze Pure® Plus-collectie.

Hieronder enkele sfeerbeelden:

PROJECT ROTTERDAM - THE AOL

   PROJECT ROTTERDAM - THE AOL

In dit project werden o.a. volgende producten uit de Pure® Plus-collectie gebruikt: haakjes voor handdoeken aan het keukeneiland, de toiletrolhouder, en de toiletborstelhouder. Voor de keuken, de kasten en voor de deur-, en raamklinken, kozen de ontwerpers voor de vlinderknoppen en grepen (PBU & PMBU) uit de vlinderlijn van Pure®.
Copyright: fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

Zandgegoten productieproces

Dankzij het zandgegoten productieproces en de laatste afwerking met de hand, kregen alle Dauby-elementen die werden gebruikt in deze woning een unieke en artisanale, oude look.

Dauby Pure PBU45 Raw Bronze

Bovendien werden voor voor de vervaardiging van het beslag en de accessoires enkel natuurlijke materialen gebruikt, wat maakt dat deze een living finish hebben. 
Dit wil zeggen dat men door het beslag te gebruiken (of net niet), deze gaat patineren en de kleurschakeringen alleen maar intenser zullen worden.

Wil je graag meer info over het project?

Bekijk hier de volledige reportage van “The Art of Living”

Ook onze andere projecten verdienen een kijkje

Naast de stoere, duurzame villa van ‘Atelier op Zolder’ en ‘Van der Padt Architecten’, zet Dauby ook bij vele andere projecten de puntjes op de i.

 Of het nu gaat om een project in landelijke, moderne of tijdloze stijl, onze Dauby-specialisten kunnen u bij tal van projecten begeleiden en bijstaan bij het maken van verschillende keuzes. 

Geef uw ogen de kost door een bezoek te brengen aan onze projectenpagina met reeds gerealiseerde projecten of maak een vrijblijvende afspraak om samen uw projectidee te bespreken:

BEKIJK ALLE PROJECTEN WAAR DAUBY AAN HEEFT MEEGEWERKT

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP