Stephanie Van Mechelen

Ben je op zoek naar authentiek deurbeslag? Wij leveren unieke stukken die je woning echt afmaken. Iedereen die binnenkomt in je huis gebruikt je deurklinken. Passen ze perfect bij de rest van je interieur? Dan zal dat ook je bezoekers opvallen. Zijn ze dan nog eens op ambachtelijke wijze gemaakt? Dat is dat nog een extra troef.

De ambachtelijke behandeling in beeld: authenticiteit troef!

Authentiek deurbeslag Dauby

De manier waarop deurbeslag gemaakt wordt, heeft ook een invloed op de uitstraling ervan. Worden deurknoppen in massaproductie gemaakt? Dan zien ze er allemaal exact hetzelfde uit. Kies je echter voor een ambachtelijk productieproces, dan krijg je onmiddellijk een authentieke uitstraling. Deze producten krijgen dan een uniek karakter, aangezien ze met de hand worden afgewerkt.

Dit laatste geldt voor ons deur- en meubelbeslag. De producten worden namelijk gemaakt met een methode die al 3000 jaar voor Christus gebruikt werd. Bij dit eeuwenoude en arbeidsintensieve proces worden de producten eerst in zandmallen gegoten. Daarna wordt iedere deurknop of meubelgreep tot in het kleinste detail met de hand afgewerkt door vakmannen.

Unieke exemplaren

Dit leidt onvermijdelijk tot kleine imperfecties, maar laat je hierdoor niet afschrikken. Deze kleine ‘afwijkingen’ zorgen voor het unieke karakter. Dit zorgt ervoor dat ieder stuk uniek is. Daarnaast staat ook kwaliteit centraal. Ons authentiek deurbeslag wordt namelijk uit hoogstaande materialen vervaardigd. Materialen zoals brons en chroom vergen weinig onderhoud. Bovendien zijn dit stevige en duurzame materialen die met de tijd zelfs mooier worden. Je deurbeslag moet je dus niet snel vervangen. Afhankelijk van het materiaal ga je enkel eens met een droge doek over je deurklinken en ze zien er weer zoals nieuw uit. Zo kan je lang genieten van je ambachtelijk deurbeslag!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP