Stephanie Van Mechelen

Kies je voor een antiek interieur? Dan wil je waarschijnlijk een nostalgische sfeer oproepen in je woning. Klassieke materialen als hout en baksteen helpen je al een heel eind op weg. Maar om je antieke interieur echt tot in de puntjes te verzorgen, moet je ook rekening houden met de details. Enkele misplaatste moderne elementen kunnen de nostalgische sfeer immers helemaal om zeep helpen.

Hou bijvoorbeeld voldoende rekening met het beslag van je ramen, deuren en meubels. Oude binnendeuren met veel geschiedenis vragen om antiek deurbeslag. Klop dus zeker eens aan bij Dauby voor een unieke collectie antieke deurklinken.

Authentieke deurklinken aan hoge kwaliteit

De Genifer-collectie, die wordt aangeboden door Dauby, bevat enkele prachtige antieke deurklinken, die perfect zouden passen bij oude binnendeuren. Deze deurklink uit de retro collectie is te verkrijgen in messing, roest, smeedijzer en brons.

Deze deurklink is niet alleen uniek omwille van zijn authentieke uitstraling, maar zeker ook omwille van zijn kwaliteit. Met slechts een minimum aan onderhoud kan je jarenlang blijven genieten van deze retro deurklink.

Retro deurklinken zoals in de Orient Express!

Ook de Pure collectie van Dauby kan pronken met enkele prachtige retro deurklinken. Deze deurklink in verouderd ijzer is een model dat dateert van eind 18de, begin 19de eeuw. De eerste klasse wagons van de Orient Express dienden als inspiratiebron voor het ontwerp van deze deurklink. Eén en al nostalgie, en dat komt prachtig tot uiting in deze unieke deurklink.

Deurbeslag van topklasse? Dat vind je bij Dauby.

Ontdek hier alle mogelijkheden!

De Pure deurklink maakt deel uit van de retro collectie van Dauby, en is te verkrijgen in wit brons of verouderd ijzer. Ook deze deurklink is kwalitatief van hoog niveau, en vraagt dus heel weinig onderhoud.

Grote collectie antieke deurklinken bij Dauby

Dit zijn maar twee voorbeeld van prachtige authentieke deurklinken uit de collectie van Dauby. Ons assortiment bevat nog veel meer nostalgie, dus aarzel niet om zelf op zoek te gaan naar een deurklink die perfect past op jouw oude binnendeur. Vraag raad aan Dauby voor professioneel interieuradvies!

 


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP