Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Antieke meubelen stralen pure authenticiteit uit. Het nostalgisch gevoel dat uitgaat van een antiek ingericht interieur doet je wegdromen naar lang vervlogen tijden… heerlijk toch?! Een klassiek ingericht interieur herken je meteen aan de gebruikte materialen en aan de klassieke meubelen. Maar minstens even belangrijk zijn de details: je meubelbeslag is als het ware de kers op de taart van je antieke interieur. Het juiste meubelbeslag maakt je interieur helemaal af, en speelt een belangrijke rol bij de uitstraling ervan.

Bij Dauby hebben we een groot assortiment aan retro meubelbeslag, ideaal voor wie zijn antieke interieur tot in de puntjes wil afwerken.

Retro meubelbeslag en meubelgrepen

Kenmerkend in een antiek ingericht interieur zijn de zware meubelen. Zware kasten en schuiven geven het interieur meer karakter, ze vormen het zwaartepunt van je inrichting. Bij die zware kasten en schuiven horen natuurlijk ook stevige, antieke meubelgrepen! De PM-1578 uit onze retro collectie is bijvoorbeeld een stevige meubelgreep, die perfect past bij houten meubelen in de antieke interieurstijl. Verkrijgbaar in zowel groen brons als in natuur brons en donker brons gaat de meubelgreep moeiteloos op in je woning. Deze meubelgreep is van een bijzonder hoge kwaliteit, zodat je er nog jaren van zal kunnen genieten, en dat met een minimum aan onderhoud.

Meubelschelpen en meubelknoppen gecombineerd in je interieur

retro meubelschelp en meubelknopOok de meubelschelpen en meubelknoppen uit onze retro collectie passen perfect in een retro of antiek interieur. Zeker als je ze combineert met elkaar, krijg je een meer dan geslaagd resultaat. Bijvoorbeeld de P46 meubelschelp gecombineerd met retro meubelknoppen, en het resultaat mag er zijn! De P46 meubelschelp is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: ze is verkrijgbaar in roest, in smeedijzer, in gietijzer zwart of in brons.

Grote collectie antiek meubelbeslag bij Dauby

Bovenstaand meubelbeslag zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden uit de collectie retro meubelbeslag bij Dauby. Ga dus gerust op zoek naar de perfecte antieke meubelknoppen of meubelgrepen voor je interieur in onze volledige collectie!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP