ellen@dauby.be

Voor wie inbraakbeveiliging belangrijk is en investeert in goede preventiemaatregelen, zijn raamkrukken misschien niet het eerste op de prioriteitenlijst.

Toch zijn afsluitbare raamkrukken een eenvoudige en uiterst effectieve aankoop waardoor je nog járen op beide oren kan slapen.

Dacht je hierbij aan minder fraaie afsluitmechanismen die de rust van je interieur zouden verstoren? Dan heeft Dauby goed nieuws voor jou!

PHL DK VO_HOME SWEET HOME_NICK CANNAERTS (1)
PURE® PHL DK in VO – Nick Cannaerts: ‘Home Sweet Home’

Extra beveiliging

Geen deurbeslag zonder bijpassend raambeslag, dat is zeker. Maar wat als je graag extra beveiliging wil voorzien voor je buitenramen?

De moderne inbreker zal immers niet snel zomaar het glas breken en zo zijn weg naar binnen banen, als hij zich daarbij zal bezeren en ook de buren kan alarmeren. Eerder zal hij een fijn gaatje boren ter hoogte van de raamkruk, en vervolgens deze raamkruk met een lange priem doen kantelen. Geen luid gedoe, simpel en clean.

Met een raamkruk met extra beveiliging ben je de inbrekers in dit geval alvast te snel af!

Zo zullen inbrekers nog wel een gaatje kunnen boren, maar het raam van buitenaf openen met een priem wordt zo onmogelijk.

Dauby biedt dan ook raamkrukken aan met draai/kip mechanisme, welke afsluitbaar zijn met sleutel.

Houd hier enkel rekening met het type raambekleding, daar afsluitbare raamgrepen dieper zijn.

Geen compromis, wel de perfecte combinatie

Vaak kiezen mensen toch voor niet-afsluitbare raamkrukken om het mooiste plaatje te kunnen neerzetten. Met onze afsluitbare raamkrukken wordt kiezen echter helemaal niet meer verliezen; alle gewone raamkrukken zijn tenslotte ook als afsluitbare raamkruk te verkrijgen.

Bovendien biedt Dauby zoveel mogelijkheden aan, dat je interieur-gewijs geen enkel compromis zal moeten sluiten. De bestaande raamkruk vervang je heel eenvoudig door raambeslag dat past bij je deurbeslag, en zelfs bij je meubelbeslag.

Alle raamkrukken bij Dauby zijn bovendien ook verkrijgbaar in dezelfde stijl en materiaal als jouw deurklink, meubelbeslag en accessoires. Op deze manier kan je dezelfde interieurstijl in je hele huis doortrekken en alle elementen op elkaar afstemmen.

Hou je van perfectie tot in de kleinste details, maar wil je niet inboeten op veiligheid? Dan zijn de afsluitbare raamkrukken van Dauby echt iets voor jou!

PURE® PHL DK in VO – Nick Cannaerts: ‘Home Sweet Home’

De afsluitbare raamkruk voor gemoedsrust

Ook ramen op een eerste of tweede verdieping wil je beveiligen, zodat kinderen niet zomaar de ramen kunnen open doen tijdens het spelen of inbrekers hierlangs hun weg vinden.

Voorzie dan ook je buitenramen hier met extra beveiliging en voorkom Home alone-toestanden met een gerust hart!

Meer weten over de afsluitbare raamkruk voor al je buitenramen? Neem gerust een kijkje op de website www.dauby.be of neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie en toepasbaarheden.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP